klikněte k zoomování
loading...
Nenašli jsme žádné výsledky
zvětšit
Zobrazit Základní mapa Satelitní Hybridní Terénní Má pozice Celá obrazovka Předchozí Další
Vyhledávání nemovitostí
Vaše výsledky vyhledávání

O nás

Vloženo Alena Vacínová v 12.1.2017
0

Naše realitní kancelář vznikla v roce 2001 nejdříve jako subjekt – fyzická osoba a v  roce 2007 se stala společností s ručením omezeným. Od počátku vzniku naší realitní kanceláře jsme řádnými členy Asociace realitních kanceláří ČR, jsme držiteli Certifikátu obchodu s nemovitostmi a Osvědčení o výkonu správy nemovitostí. Jako řádný člen ARK ČR jsme pojištěni na profesní odpovědnost.Již od r.2001 poskytujeme profesionální komplexní realitní služby na trhu s nemovitostmi. Zprostředkujeme našim klientům prodej, pronájem – bytů, nebytových prostor, komerčních objektů, nemovitostí- rod. domů, chat, chalup, pozemků aj. dále nabízíme správu pronájmů nemovitostí zejména v Ústeckém kraji, zabýváme se prodejem i v Jihočeském, Karlovarském a Středočeském kraji,a v Praze. V realitách poskytujeme služby vždy na vysoké profesionální úrovni.  Těšíme se na spolupráci s novými klienty !  Nejsme největší, možná nejsme  nejlepší, nemáme největší reklamy, ale jsme seriozní  s osobním přístupem ke každému klientovi, slušnost a důvěra a doporučení od našich klientů jsou pro nás důležitější než obrovský reklamní billboard někde u silnice.  U nás si nekupujete reklamu, ale profesionální služby – PRECIZNOST- VSTŘÍCNOST-JISTOTU.   Vaši nemovitost prodáme za nejvyšší možnou cenu.
PO – 8.30hod. – 15.00hod.
ÚT – 9.00hod. – 15.00hod.
ST – 8.30hod. – 16.00hod.
ČT – 8.30hod. – 14.30hod.
PÁ – 9.00hod. – 12.00hod.

Polední přestávka od 12.00hod. do 12.30 hod.
Prohlídky nebo návštěvu u klienta , který má zájem prodat, provádíme i o sobotách a nedělích, vždy po domluvě s klientem.
Taktéž pro zájemce o koupi jakékoliv nemovitosti jsme k dispozici 7 dní v týdnu.

Garantujeme kvalitu našich služeb:

Naše kancelář je řádně pojištěna na profesní odpovědnost

Splňujeme veškeré náležiosti dle nového RZ

Pravidelně se profesně vzděláváme

Řídíme se Etickým kodexem  člena ARK ČR

Ochrana spotřebitele

Dodržujeme zákonné povinnosti týkající se ochrany práv spotřebitele. Spotřebitel má právo obrátit se v případě stížnosti na činnost realitní kanceláře nebo požádat o řešení sporu Asociaci realitních kanceláří České republiky (www.arkcr.cz), jíž jsme jako  realitní zprostředkovatel členem nebo se obrátit na orgány dohledu podle zákona č. 378/2015 Sb.. Subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce (www.coi.cz).

Porovnání nemovitostí